برای چند نفر کارت واکسن تقلبی صادر شده است؟-راهبرد معاصر
احتمال وقوع طوفان لحظه‌ای در تهران علت مسمومیت تعدادی از اهالی رضوانشهر چه بود؟ تمدید مهلت پذیرش اسناد بستری مشمول تأخیر بازنشستگان کشوری تا پایان شهریورماه چه تعداد زائر ایرانی در عربستان حضور دارند؟ ۴ تذکر ضروری درباره "بار حجاج ایرانی" در فرودگاه مدینه سامانه ثبت‌نام اسکان تابستانه فرهنگیان باز شد واکنش وزارت بهداشت به سخنان ظریف درباره واکسن کرونا رصدعملیات بازرسی مقر منافقین درفرانسه به‌طور زنده توسط ایران مذاکره با طرف عربستانی برای مشارکت حجاج ایرانی در انتخابات اعلام زمان انتخاب رشته دانش‌‌آموزان+ جزئیات تشکیل پرونده قضائی برای سانحه سقوط بالگرد رئیس‌جمهور/ شناسایی اموال مالک کوروش کمپانی جزییات پرداخت «بیمه سلامت» بابت هزینه دستگاه، نوار و سوزن تست قند خون توضیح هواشناسی درباره افزایش اشعه UV در کشور هشدار سازمان بازرسی به شبکه بانکی درباره نرخ سود سپرده‌ها دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد امروز منتشر می‌شود

برای چند نفر کارت واکسن تقلبی صادر شده است؟

مدیرکل دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت درباره مباحث مطرح شده مبنی بر فروش کارت واکسن کرونا و بررسی‌های وزارت بهداشت در این زمینه، گفت: در یک مورد ۲۳ نفر دارای کارت واکسن جعلی شناسایی کردیم که در مقابل واکسیناسیون ۱۲۰ میلیون دز بسیار ناچیز است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۴ - ۱۸ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 08
کد خبر: ۱۱۶۸۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، تا کنون ۶۰ میلیون و ۳۲ هزار و ۴۱۹ نفر دُز اول، ۵۲ میلیون و ۴۴۴ هزار و ۳۸۰ نفر دُز دوم و ۹ میلیون و ۵۰۵ هزار و ۶۲۵ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۱۲۱ میلیون و ۹۸۲ هزار و ۴۲۴ دُز رسید.

 علیرضا رحیم نیا روز شنبه در یک نشست خبری در مورد بحث فروش کارت واکسن تقلبی افزود: تعداد کارت‌های صادر شده واکسن بدون انجام واکسیناسیون که در فضای مجازی به این موضوع دامن زده می‌شود خیلی کم است و تاثیری در افکار عمومی ندارد.

وی اظهار داشت: افراد نباید در فضای مجازی نسبت به خرید و فروش کارت واکسن تقلبی تحت تاثیر قرار بگیرند و دفتر بازرسی وزارت بهداشت بصورت مستمر این موضوع را رصد کرده و با متخلفان برخورد می‌کند.

رحیم نیا با بیان اینکه سامانه ۱۹۰ تمامی شکایات مردم را مورد رصد قرار می‌دهد، ادامه داد: این سامانه دارای ۶ خط بوده که خط ۷ نیز برای رسیدگی به مشکلات پزشکان راه اندازی شده و گروه پزشکی می‌تواند از طریق تماس با سامانه ۱۹۰ مسایل خود را بیان کنند.

وی با اشاره به اینکه بدنه وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی مورد بازرسی قرار می‌گیرند، تصریح کرد: اعتقاد وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر آن است که برای پیشگیری از ایجاد سوء استفاده باید بخش‌های مختلف وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی از جمله دفتر وزیر مورد بازرسی و عملکرد قرار گیرند و ما نیز در همین جهت برنامه‌های حوزه بازرسی و شکایات وزارت بهداشت را اجرایی می‌کنیم.

وی تصریح کرد: کمیته سلامت اداری و صیانت از حقوق شهروندی نیز در وزارت بهداشت تشکیل شده و به دنبال آن هستیم که جلسات این کمیته را بطور مرتب در جهت شناسایی گلوگاه‌های فساد و برخورد با آن‌ها برگزار کنیم و در این جهت تعامل سازنده‌ای با سازمان بازرسی کل کشور داشته و ارتباط تنگاتنگی با آن‌ها داریم و از اولویت‌های ما در جهت پیشبرد امور محوله و صیانت از حقوق مردم است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده